Ellos pyykkikori

Ellos Home Sunna pyykkikori korkeus 54 cm – Piensäilytys

Ellos Home Sunna pyykkikori korkeus 54 cm – Harmaa – Piensäilytys | Ellos.fi

Pyykki- tai säilytyskori paksua vahattua paperia. Kaksi puuvillakanvaasikahvaa, yläreunassa sisäpuolella metallirengas. Kori on helppo painaa kasaan.

Pyykki- tai säilytyskori paksua vahattua paperia. Kaksi puuvillakanvaasikahvaa, yläreunassa sisäpuolella metallirengas. Kori on helppo painaa kasaan. Korkeus 54 cm, Ø 43 cm.

Bloomingville Pyykkikori Aden – Luonnonväri – Ellos

Bloomingville Pyykkikori Aden – Luonnonväri – Piensäilytys | Ellos.fi

Bloomingville Aden -pyykkikori on kaunis bambusta ja puuvillasta valmistettu kori. Sen orgaaninen muotoilu luo harmonista tunnelmaa kylpyhuoneeseen tai …

Bloomingville Aden -pyykkikori on kaunis bambusta ja puuvillasta valmistettu kori. Sen orgaaninen muotoilu luo harmonista tunnelmaa kylpyhuoneeseen tai kodinhoitonurkkaukseen. Sisäpuolella irrotettava ja pestävä pyykkipussi.

Bloomingville Banka pyykkikori – Musta – Ellos

Bloomingville Banka pyykkikori – Musta – Kylpyhuonetarvikkeet | Ellos.fi

Maksutavat – Maksa nyt, myöhemmin tai jaksota maksut eriin? Kylpyhuonetarvikkeet / Bloomingville. Pyykkikori mustaa kanvaasia. Teksti I wish my . Ø40×50 cm.

Pyykkikori mustaa kanvaasia. Teksti I wish my . Ø40×50 cm.

Holmen Pyykkikorit Kubu, 2 kpl – Harmaa – Piensäilytys | Ellos.fi

Snyggt set med 2 st tvättkorgar i grå rotting. Information: Stor korg. Diameter: 45 cm. Höjd: 70 cm. Liten Korg Diameter: 36 cm. Höjd: 60 cm.

Snyggt set med 2 st tvättkorgar i grå rotting. Information: Stor korg Diameter: 45 cm Höjd: 70 cm Liten Korg Diameter: 36 cm Höjd: 60 cm

Kodin piensäilytys: Korit, säilytysrasiat, säilytyskorit – Ellos

Ratkaise kodin piensäilytys. Tilaa kauniit säilytysrasiat, säilytyskorit, kulhot, purkit ja korit Ellokselta. Tutustu valikoimaamme!

Kave Home Pyykkikorit Fayna, 2 kpl – Ellos.fi

Kave Home Pyykkikorit Fayna, 2 kpl – Musta – Piensäilytys | Ellos.fi

Fayna-pyykkikorit on valmistettu käsinpunotusta rottingista. Pelkistetyt korit ovat kaunis sisustuselementti. Pyykkikorit sopivat erinomaisesti …

Fayna-pyykkikorit on valmistettu käsinpunotusta rottingista. Pelkistetyt korit ovat kaunis sisustuselementti. Pyykkikorit sopivat erinomaisesti kylpyhuoneeseen tai sohvan vierelle tyynyjen ja torkkupeittojen säilyttämiseen. Mitat: ison korin halkaisija 40 cm, korkeus 46 cm. Pienen korin halkaisija 35 cm, korkeus 40 cm.

Ellos Home Ngor kori, iso – Valkoinen – Piensäilytys

Ellos Home Ngor kori, iso – Valkoinen – Piensäilytys | Ellos.fi

Toimii upeasti sisustuselementtinä vaikka toimiikin pyykkikorina. Sopivan kokoinen 1-2 hengen… Jeni — 2018-09-18. Arvosana 3 / 5. Kauniin muotoinen.

Käsinpunottu kori järvikaislaa ja muovia. Korkeus ilman kantta n. 60 cm, kannen kanssa n. 90 cm. Halkaisija n. 52 cm. Kaikki mitat ovat noin-mittoja, sillä tuote on käsin punottu. Korkeudessa ja muotoilussa n. 10 20 cm:n eroja. Kori on osa erikokoisten korien sarjaa. Korit valmistetaan käsityönä senegalilaista Thiesin-kaupunkia ympäröivissä kylissä. Valmistajat ovat paikallisia naisia.

Ellos Sunna Pyykkikori Luonnonvärinen Korkeus 54 Cm

Ellos Sunna Pyykkikori Luonnonvärinen Korkeus 54 Cm – Kylpyhuonekauppa.fi

Ellos Sunna Pyykkikori Luonnonvärinen Korkeus 54 Cm. 34,95 €. Kylpyhuonekauppa: Homeroom · Siirry kauppaan ». Tuotetunnus: 1506863-01-0 Osasto: Pyykkikorit.

Sunna pyykkikori korkeus 54 cm – Luonnonväri – Homeroom

Sunna pyykkikori korkeus 54 cm – Luonnonväri – Sisustus | Homeroom

Kylpyhuoneen tarvikkeet / Ellos Home. Pyykki- tai säilytyskori paksua vahattua paperia. Kaksi puuvillakanvaasikahvaa, yläreunassa sisäpuolella metallirengas …

Pyykki- tai säilytyskori paksua vahattua paperia. Kaksi puuvillakanvaasikahvaa, yläreunassa sisäpuolella metallirengas. Kori on helppo painaa kasaan. Korkeus 54 cm, Ø 43 cm.

Keywords: ellos pyykkikori