Twitter selma selmis

Selma Selmis (@lait_ti) / Twitter

“HS kertoi tapauksesta, jossa OP-ryhmältä nostetun opintolainan korko nousi 31. joulukuuta 3,791 prosenttiin aiemmasta 0,002 prosentista.” Opiskelijat ovat …

Selma Selmis on Twitter: “Okei tää kässämessujen ohjelma ei ehkä …

Selma Selmis · @lait_ti. Okei tää kässämessujen ohjelma ei ehkä oo ihan mua varten jos käydään läpi et mikä on lankavyyhdin ja -kerän ero.

Selma Selmis on Twitter: “Onks kaikilla jo frostbiteen yöpaikka …

Selma Selmis · @lait_ti. Onks kaikilla jo frostbiteen yöpaikka? Haluisko joku jakamaan hotellihuonetta? ;_; #desucon. Translate Tweet. 8:40 AM · Dec 7, 2015.

Selma Selmis on Twitter: “@GuycalledObD Joo kyl ne yleensä …

Selma Selmis · @lait_ti. ·. Mar 27, 2014. Siis miks Golden Timen jakso on jo ulkona subeilla mut Kill la Killii ei vielkää yhyy pitääks mun oikeesti kattoo …

Selma Selmis on Twitter: “>mene päikkäreille koska huono olo …

Selma Selmis · @lait_ti. >mene päikkäreille koska huono olo >herää >vielä huonompi olo Miten tää nyt on yhtään reilua?!. Translate Tweet.

Selma Selmis on Twitter: “@niidelj mikä skandaali! noin …

Selma Selmis · @lait_ti. ·. Dec 5, 2012. Pientä alisuorittamista kyllä oli havaittavissa, kolmesta kurssista tuli 5 arvosanaksi. 😀 Mutta ihan sama, …

Selma Selmis on Twitter: “@Mikaketurin @Jirgson …

Ghost in the Shell eli Kummitus Shellin huoltoasemalla. 9. 95. 540. Mika Ketu · @Mikaketurin. ·. Sep 10, 2020. Replying to.

Selma Selmis on Twitter: “@ssspaju @jayfromspace …

Ite muistelisin, että jos coneja on ollut päällekkäin, niin niiden kohdeyleisöt ovat eronneet melkein täysin toisistaan.

Selma Selmis on Twitter: “Kesä on virallisesti alkanut ku hyttynen on …

Selma Selmis · @lait_ti. Kesä on virallisesti alkanut ku hyttynen on ihan syönyt mut viime … Translate Tweet. 7:17 AM · May 24, 2022 ·Twitter for Android.

Selma Selmis on Twitter: “Tuntuupa ihan todella turhalta kuunnella …

… kuunnella luentoa yritysmarkkinoinnista tässä maailmantilanteessa. Translate Tweet … Onko toi se, jonka voi suorittaa itsenäisesti? 1. Selma Selmis.

Keywords: twitter selma selmis